|

Оглас за вработување во Народна банка на Република Северна Македонија

Народната банка на Република Северна Македонија, денеска (11 јули 2023 година-вторник), во дневните весници „Коха“ и „Слободен печат“, објави оглас за вработување на определено време во траење од 1 година, и тоа:

Рокот за пријавување на кандидати ќе трае заклучно со 20 јули 2023 година.

 

Оглас  

Similar Posts