Платена пракса за УАКС студенти од насоката софтверско инжинерство во Ассеко СЕЕ  

Почитувани УАКС студенти,

Ассеко СЕЕ  организира платена пракса за студенти од завршните години на академските студии од насоката софтверско инжинерство.

Праксата ќе се одржи период од 03.07.2023 до 31.07.2023.

Во прилог огласот за праксата:

Similar Posts