|

Повик за УАКС студенти за Smart Start програмата на Македонски Телеком

Драги студенти,

Размислувате за професионален почеток на вашата кариера?

Вклучете се во Smart Start програмата на Македонски Телеком. Учете од врвни експерти, споделувајте идеи и бидете дел од тимот којшто ја креира дигиталната иднина.

На 11ти март, вклучете се на WebEx состанокот, во 13:00 часот, преку следниот линк:
https://mktelekom.webex.com/mktelekom/onstage/g.php?MTID=e4ac3556c98b6cbba7c7d8190cabd6a8a
лозинка: 1111


Дознајте што нуди Smart Start програмата и како можете да аплицирате за проектите.
Дотогаш, приклучете се на Facebook групата Smart Start во Македонски Телеком: http://bit.ly/3kqkvop

Similar Posts