Посета на „Еurope House“

Студентите од УАКС беа дел од отворањето на редизајнираниот „Еurope House“ на покана на 🇪🇺Амбасадор Самуел Жбогар, кој пред студентските организации, во еден неформален амбиент ги презентираше можностите со кои располага овој простор.

Новиот центар нуди современи и привлечни содржини за младите🖥🎥 и потенцијал и можности за размена на искуства и вмрежување помеѓу студентите во иднина. Честитки 👏

Similar Posts