Пракси за сите УАКС студенти во Никоб Лаб

Драги УАКС студенти,

НИКОБ ЛАБ И НИКОБ МЕДИКАЛ објавуваат оглас за извршување на платена практикантска работа во времетраење од 2 месеци, во областите 


-бизнис администрација, 
-психологија, 
-компјутерска техника 
-информатика  
-правни науки. 
Сите заинтересирани студенти, независно од годината на студирањето, да се пријават со своето CV на следниот меил:

Similar Posts