Распоред за подготвителна настава за државна матура

Почитувани матуранти,

Оние од вас кои се имаат пријавено за подготвителна настава за државна матура, распоредот за предавањата може да го најдат подолу.

Англиски јазик – Понеделник (15.05.2017 година) од 16:30 часот

Македонски јазик и литература – Вторник (16.05.2017 година) од 16:30 часот
Четврток (18.05.2017 година) од 18:00 часот
Сабота (20.05.2017 година) од 11:30 часот

Математика – Сабота (20.05.2017 година) од 10:00 часот

Распоред на подготвителни часови за државна матура (2017)

Similar Posts