Распоред за полагање на завршни колоквиуми за есенски семестар во академска 2017/2018 година

Почитувани студенти,

Распоредите за полагање на завршните колоквиуми за есенскиот семестар во академската 2017/2018 година за факултетите на УАКС се достапни на линковите подолу.

Ви посакуваме успешна колоквиумска недела!

Со почит,
Универзитет Американ Колеџ Скопје

Similar Posts