Распоред на вторите колоквиуми за предметите од пролетниот семестар во академската 2016/2017 година

Почитувани студенти,

Распоредот на вторите колоквиуми за предметите од пролетниот семестар во академската 2016/2017 година е достапен на линковите подолу.

Ви посакуваме среќа!

Со почит,

Универзитет Американ Колеџ Скопје

Final Exam Schedule for the School of Business Economics and Management – Spring Semester 2017

Распоред за втор колоквиум на Факултет за деловна економија и организациони науки – Пролетен семестар 2017

Распоред за втор колоквиум на Факултет за архитектура и дизајн – Пролетен семестар 2017

Final Exam Schedule for the School of Computer Science and Information Technology – Spring Semester 2017

Final Exam Schedule for the School of Political Science – Spring Semester 2017

Final Exam Schedule for the School of Foreign Languages – Spring Semester 2017

Распоред за втор колоквиум на Факултет за правни науки – Пролетен семестар 2017

Similar Posts