Резултати од конкурсот за доделување стипендии за академска 2018/2019 година

Почитувани,

Ни претставува особено задоволство да ги споделиме со вас резултатите од конкурсот за доделување дванаесет стипендии за прв циклус студии за студенти во прва година во академската 2018/2019 година на Универзитет Американ Колеџ Скопје.

Резултатите од тестирањето, рангирањето на кандидатите, како и добитниците на стипендиите можете да ги најдете на следниот линк.

Со нетрпение ги очекуваме нашите нови стипендисти, а воедно им посакуваме успех на сите останати кандидати!

Со почит,

Фондација за стипендирање и професионален развој
Универзитет Американ Колеџ Скопје

Similar Posts