Среќни новогодишни и божиќни празници!

Почитувани,
Во новата 2020-та година, Универзитет Американ Колеџ Скопје Ви посакува многу здравје, среќа, љубов и успех.

Просториите на Универзитетот ќе бидат затворени во периодот од 26 Декември 2019 до 12 Јануари 2020 година.

Среќни новогодишни и божиќни празници!

Со почит,

Универзитет Американ Колеџ Скопје 

Similar Posts