Филип Димитровски,CEO на TIGО Finance, гостин предавач на УАКС

Во текот на вчерашниот ден, студентите од Факултетот за Деловна економија и организациони науки, имаа можност да присуствуваат на предавањето на тема „Кои се можностите за младите во Финтек индустријата“ од страна на нашиот алумни, г-дин Филип Димитровски, Извршен директор на Tigo.mk

Беше предизвик и вистинско уживање да се пренесе на студентите дел од неговото професионално искуство и знаење за Финтек индустријата, како и да им се претстават придобивките од истата во денешно време.

Благодарност до г-дин Филип Димитровски и ТИГО.мк кои одблиску ги презентираа можностите за кариерен развој во Финтек индустијата.

Универзитет Американ Колеџ Скопје е горд на своите алумни.

Similar Posts