|

18-19.01.2021 Неработни денови на УАКС

Почитувани,

 
Во име на Универзитет Американ Колеџ Скопје, на сите припадници од православна вероисповед им го честитаме претстојниот празник, 19 јануари – Богојавление (Водици).
 
Ве известуваме дека по повод празникот, неработни денови на УАКС ќе бидат следните:
 
18 јануари 2021 година (понеделник)
19 јануари 2021 година (вторник) 
 
На овие денови, Универзитетот ќе биде затворен.
 
Со почит,
Универзитет Американ Колеџ Скопје

Similar Posts