Psych Lab при УАКС организира онлајн работилница на тема “Mотивација и стрес”

Тимот на Psych Lab организира онлајн настан за студенти чија тема е: мотивација и стрес.
Целта на оваа работилница е да ви пренесеме корисни работи од психологијата за справување со стрес и зајакнување на мотивацијата; на дружељубив начин со интерактивни активности и да ви дадеме можност за вас учесниците да се вклучите во дискусијата доколку би сакале.
Работилницата ќе се одржи онлајн на македонски јазик на 29ти Април во 18 часот.
Гостинка на работилницата ќе биде Проф. Д-р. Кате Трајкова
Отворена е за сите студенти од и надвор од УАКС.
Регистрацијата ќе трае до 14 часот на 29ти Април.
Линкот за вклучување на настанот ќе ви биде испратен по мејл; проверете го и спам сандачето.
Доколку имате прашања исконтактирајте не’ на psychlab@uacs.edu.mk или во инбокс на инстаграм @psychlab_uacs

Similar Posts