Полагање на ТОЕФЕЛ ИБТ – 16 декември (сабота)

Доколку сте заинтересирани за полагање на ТОЕФЛ ИБТ, тогаш УАКС е вистинското место за Вас!

УАКС е сертифициран тестинг центар за администрирање на тестот.

Следниот датум за полагање на тестот е 16 декември 2017 година (сабота), во 09:00 часот.

Сите потребни информации за пријавување и полагање на тестот, како и за организирање на подготвителни часови за истиот, може да ги добиете на телефонскиот број: 02 2463 156.

Similar Posts