Бесплатни обуки за започнување сопствен бизнис (АППРСМ)

Драги студенти и алумни, 
Ве покануваме во месец септември на Обуките за започнување сопственбизнис во организација на Агенција за поддршка на претприемништвото на Република Северна Македонија и Entrepreneurship and Leadership Development Institute (ELDI) дел од Универзитет Американ Колеџ Скопје UACS Skopje , да земете бесплатно учество и се стекнете со знаење и искуства за започнување сопствен бизнис од страна на реномираните обучувачи од приватниот сектор.
Сите учесници добиваат материјали и СЕРТИФИКАТ за завршена обука.Обуката е финансиски поддржана од АППРСМ.
Бројот на учесниците поради мерките и протоколите е ограничена на 25 учесници, побрзајте, пријавете се!
Пријавување на ФБ, на мобилен 070 22 66 66 или dimitrova@uacs.edu.mk
 
Распоред на обуките по термини на следните линкови:
 
Се гледаме.

Similar Posts