|

Оглас за Советник за клиенти во Контакт центар

Работа со фиксно работно време, во смени, атрактивни услови, редовни месечни бонуси кои одат во цела плата, редовни тим билдинзи и тренинзи.

Контакт:

Zlatka Petreska
HR Specialist
Phone: +389 75 600 519

Similar Posts