Посета на Правниот факултет при Унивезитетот во Падова

Во рамки на соработката со Правниот факултет при Унивезитетот во Падова, деканот на Факултетот за правни науки при Универзитет Американ Колеџ Скопје, проф. Д-р Марко Андонов (заедно со неговиот соработник М-р Љубомир Раденков), на 6 и 7 мај 2019 година одржаа предавање на еден од најстарите светски универзитети на теми поврзани со најновите трендови на Дигитализација на европското компаниско право.

Similar Posts