Предавање на тема “ПР – Позади сцената”

Во текот на вчерашниот ден, на нашиот универзитет по предметот Маркетинг, комуникација и медиуми кај доцент Д-р Надица Јовановска Бошковска, студентите од трета студиска година, смер маркетинг беа во можност да присуствуваат на предавањето на тема „ПР – Позади сцената“ презентирано од страна на ПР експертите Ивана Тасев и Бојана Тасев Ивановски.

Беше предизвик и вистинско уживање да се пренесе на студентите барем дел од нивното професионално искуство и знаење за односите со јавноста, како и да им се претстават придобивките од соодветна апликација на ПР-от во денешно време.

Благодарност до Ивана и Бојана, и се надеваме на повторна дружба и презентирање на нови ПР предизвици. 

Similar Posts