Колегите на УАКС горди на идниот Претседател, професор Стево Пендаровски

Во рамките на Наставно Научен Совет на Факултетот за Политички Науки при Универзитет Американ Колеџ Скопје, наставниот кадар на УАКС на дополнителна точка на дневниот ред, пред неговата инаугурација го испрати својот колега, професор Стево Пендаровски на функцијата Претседател на Република Северна Македонија, со желби за успешна работа на новото работно место.

Наставниот кадар при Универзитет Американ Колеџ Скопје
Отворен ден на УАКС 2019

Similar Posts