Распоред за подготвителна настава за државна матура (28.05-01.06)

Распоред за подготвителна настава за државна матура (28.05-01.06)

Предмет Ден Термин
Македонски јазик 28.05.2018 година (понеделник)

29.05.2018 година (вторник)

16:30-18:00 часот
Англиски јазик 28.05.2018 (понеделник)

29.05.2018 (вторник)

30.05.2018 (среда)

31.05.2018 (четврток)

 

15:00-16:30 часот

 

Математика 30.05.2018 година (среда)

31.05.2018 година (четврток)

16:30-18:00

Similar Posts