Распоред за подготвителна настава

Почитувани студенти,

 Би сакале да Ве информираме дека  од  18ти Септември  започнуваат предвидените подготвителни часови по предметите:

-Цртање и сликање,

-Англиски јазик,

-Математика,

-Информатика

Часовите ќе се одржуваат во просториите на Универзитет Американ Колеџ Скопје.

На овој линк може да го најдете распроедот: https://www.uacs.edu.mk/home/wp-content/uploads/2018/09/Распоред-за-подготвителна-настава-2018-2019-1.xlsx

Се надеваме на вашето присуство.

Секое добро,

Similar Posts