Универзитет Американ Колеџ Скопје го прослави својот 15ти роденден!

Универзитет Американ Колеџ Скопје го прослави својот 15ти роденден!

Ни беше задоволство да се видиме со сите членови на нашето големо семејство и им се заблагодаруваме на сите што беа со нас во Недела, и во текот на минатите 15 години.
Среќен роденден, УАКС!