Честитка за Ден на Републиката и известување за неработни денови на УАКС

Почитувани,

Универзитет Американ Колеџ Скопје ви го честита претстојниот празник, 2 август – Ден на Републиката.

Ве известуваме дека по повод празникот, неработни денови на УАКС ќе бидат следните денови:

  • 2 август 2018 година (четврток) – Ден на Републиката
  • 3 август 2018 година (петок)
  • 4 август 2018 година (сабота)

Универзитетот ќе биде затворен во периодот од 02.08.2018 година (четврток) до 05.08.2018 година (недела).

Со почит,
Универзитет Американ Колеџ Скопје

Similar Posts