Честитка за Курбан Бајрам

Универзитет Американ Колеџ Скопје на сите припадници од муслиманска вероисповед им го честита денешниот празник, 21 август – Курбан Бајрам, првиот ден на Курбан Бајрам.

Нека овие празнични денови Ви донесат Вам и на вашите најблиски среќа, радост, љубов и внатрешен мир.

Честит Курбан Бајрам!
Kurban Bayramınız Kutlu Olsun!
Urime Kurban Bajramin!

Со почит,
Универзитет Американ Колеџ Скопје

Similar Posts