Почитувани,
Универзитет Американ Колеџ Скопје, на припадниците од исламска вероисповед им го честита претстојниот празник Рамазан Бајрам. 

Вам и на вашите најблиски ви посакуваме да празнувате во мир, радост, здравје, љубов и среќа.

Ве известуваме дека по повод празникот, 04 јуни 2019 година (вторник) ќе биде неработен ден на УАКС.

Со почит,

Универзитет Американ Колеџ Скопје

Similar Posts