Jobs/Internships

Jan
16

Практикантска работа во ОКТА

ОКТА објавува конкурс за практикантска работа во соработка со Универзитет Американ Колеџ – Скопје Услови […]

By Dimce Micevski | Jobs/Internships
DETAIL
Dec
01

Job Announcement: Digital Marketing Officer – UACS Networking Sector

Job description: Maintenance and updating web content, new tools implementation, monitoring and control of the […]

By Dimce Micevski | Jobs/Internships . News
DETAIL
Nov
09

Три позиции за пракса и вработување во Грант Торнтон Скопје

Драги студенти, Можност за пракса и вработување во Грант Торнтон Скопје. Грант Торнтон е фирма […]

By Dimce Micevski | Jobs/Internships
DETAIL
Nov
03

Министерството за финансии објавува јавен повик за волонтери

Драги студенти, Министерството за финансии објавува јавен повик за волонтери. Во прилог линкот:  https://finance.gov.mk/%D1%98%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BA-%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%9A%D0%B5/ На овој […]

By Dimce Micevski | Jobs/Internships
DETAIL
Oct
27

Оглас за Финансиски Консултант во ГРАНТ ТОРНТОН КОНСАЛТИНГ

Драги УАКС студенти, Во прилог оглас за вработување за Финансиски консултант во ГРАНТ ТОРНТОН КОНСАЛТИНГ.   […]

By Dimce Micevski | Jobs/Internships
DETAIL
Oct
07

Оглас за работно место АСИСТЕНТ ВО СЕКТОР РЕВИЗИЈА во РСМ Македонија

Друштвото за ревизија  РСМ  Македонија  ДООЕЛ Скопје објавува оглас за работно место АСИСТЕНТ ВО СЕКТОР РЕВИЗИЈА […]

By Dimce Micevski | Jobs/Internships
DETAIL
Oct
07

Оглас за работно место АСИСТЕНТ ВО СЕКТОР РЕВИЗИЈА во РСМ Македонија

Друштвото за ревизија  РСМ  Македонија  ДООЕЛ Скопје објавува оглас за работно место АСИСТЕНТ ВО СЕКТОР РЕВИЗИЈА […]

By Dimce Micevski | Jobs/Internships
DETAIL
Sep
16

Sales & Marketing Trainee to a fast-growing start-up

Interested in joining a fast-growing start-up company that connects its Nordic clientele with top IT […]

By Dimce Micevski | Jobs/Internships
DETAIL