|

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани,

Ве известуваме во името на Универзитет Американ Колеџ Скопје дека поради технички инвестиционен зафат со струјата во непосредна близина на зградата, и поради тековно санирање на истиот, денеска, 28 Мај 2021 година, УАКС нема да работи.

Секако сите услуги може да ги добиете онлајн на веб страната, а за сите подетални информации во прилог контакти од секторите:

Финансии: 078 455 108; 078 455 106

Администрација: 078 455 105; 078 455 118

Нетворкинг: 078 455 149

Работиме на што побрзо решавање на ситуацијата и се гледаме за скоро. Ви Благодариме на разбирањето.

Со почит,

Универзитет Американ Колеџ Скопје

Similar Posts