Известување

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека поради прекин во електричната мрежа во Општина Аеродром од страна на ЕВН, предавањата на УАКС предвидени да се одржат денес, четврток (30.11.), во периодот од 12:00 до 15:00 часот, се одложуваат.

Наставата по 15 часот, ќе се одвива согласно распоредот на предавања.

Однапред Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,
Универзитет Американ Колеџ Скопје

Similar Posts