Министерството за финансии објавува јавен повик за волонтери

Драги студенти,

Министерството за финансии објавува јавен повик за волонтери.

Во прилог линкот:  https://finance.gov.mk/%D1%98%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BA-%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%9A%D0%B5/

На овој јавен повик право на аплицирање имаат македонски и странски државјани кои се студенти запишани на I или II циклус економски или правни студии или дипломирани студенти по економски или правни студии.

Волонтерската работа ќе се изведува во просториите на Министерството за финансии во времетраење од 6 месеци со полно работно време.

Рокот за доставување на потребните документи утврдени во јавниот повик трае заклучно со 11.11.2022 година.

Similar Posts