“Нашиот Универзитет е пример за организација без родови предрасуди” – Вон. проф. д-р Венера Крлиу – Ханџиски

Целото интервју во новиот број на Kapital
⬇️⬇️⬇️
https://bit.ly/2qJ2J7W

Similar Posts