Платена пракса во Ассеко СЕЕ

Драги студенти,

Ассеко СЕЕ  организира платена пракса за студенти од завршните години на академските студии од насоката софтверско инжинерство.

Праксата ќе се одржи период од 04.07.2022 до 29.07.2022.

Во прилог.

Similar Posts