Повик за практикант во библиотеката на УАКС

Драги студенти,

Би сакале да Ве информираме дека бибилиотеката на УАКС има потреба од практикант.

Практикантското место е отворено за студенти од УАКС.

Сите кои се заинтересирани можат да се пријават на е-маил rahela.evtimova@uacs.edu.mk

Similar Posts