|

Скратено работно време и неработни денови на УАКС

Почитувани,

Ве известуваме дека во периодот од 26.7.2022 (вторник) до 5.8.2022 (петок), работното време на УАКС ќе биде од 08:00 до 14:00 часот.

Воедно, по повод празникот “Денот на Републиката”, 2 Август – Илинден, УАКС во деновите 01.08.2022 и 02.08.2022 нема да работи.

Со почит,

Универзитет Американ Колеџ Скопје

Similar Posts