10-та студентска изложба на Факултетот за архитектура и дизајн

Почитувани,

Со огромна чест и задоволство ве покануваме на отворањето на 10-та студентска изложба на Факултетот за архитектура и дизајн (ФАД), Универзитет Американ Колеџ Скопје, коja ќе се одржи на 2 октомври 2019 (среда), со почеток во 20:00 часот во изложбениот простор „Мала станица“ при Националната галерија на Македонија.

Со почит,

Универзитет Американ Колеџ Скопје

Similar Posts