Coke Summership – Летна пракса на ПИВАРА СКОПЈЕ

Драги студенти,

Пред вас е одлична можност за аплицирање за летната пракса Coke Summership на ПИВАРА СКОПЈЕ.
Сите  заинтересирани студенти, пријавете се на следниот линк .

Similar Posts