Душица Перишиќ, Директор на Заедница на единици на локалната самоуправа (ЗЕЛС), гостин предавач на УАКС

Студентите од Факултетот за политички науки и Факултетот за правни науки кои го следат предметот Регионална автономија и локална самоуправа имаа прилика да се запознаат со работата на Заедница на единици на локалната самоуправа (ЗЕЛС) преку гостувањето на директорката Душица Перишиќ. И се заблагодаруваме на г-ѓа Перишиќ за нејзиното гостување и придонес и на неа и на сите вработени во ЗЕЛС им го честитаме 49-иот роденден на ЗЕЛС (26 Април- „Ден на општините“ и „ Ден на ЗЕЛС “).

Similar Posts