Платена пракса за студенти од насоката софтверско инжинерство во Ассеко СЕЕ

Почитувани УАКС студенти,

Ассеко СЕЕ  организира платена пракса за студенти од завршните години на академските студии од насоката софтверско инжинерство.

Праксата ќе се одржи период од 25.10.2021 до 26.11.2021.

ПОВЕЌЕ за праксата:

Similar Posts