Пракса во Адвокатска канцеларија за УАКС студенти од Факултетот за Правни науки

Драги УАКС студенти од Факултетот за Правни науки

Адвокатската канцеларија има потреба од адвокатски приправници кои сеуште се на студии и имаат потреба да го усовршат своето практично знаење и да го зголемат правното искуство.

Потребно е да познаваат работење на компјутер.

Работното време ќе биде по 4 часа во текот на денот по договор со студентот.

Практичната настава на приправникот ќе биде платена.

Сите заинтересирани студенти може да исконтактираат телефонски на 078/616-810, 078/676-787 или на е-маил како би се договориле за еден мини состанок.

Со среќа.

Similar Posts